Pengikut

Sabtu, 3 November 2012

Wedding Banner



Assalamualaikum


Bila bos suruh design banner untuk wedding ank dia nnti aku dh berdebaq~debaq...blur...tak penah lg oiii aku bt banner untuk wedding, setakat design bodoh~bodoh bt signboard ngan brochure tu boleh la...dh la taste bos aku ni lain cket, takmau design yg sarat~sarat, nk yg simple ja, kaler pn takmau yg terang sgt yg penting tulisan tak curly...nk tulisan yg standard ja...aduhaiiii bos....tepaksalah Q dlu keja yg len semata~mata banner yg membunuh ni..


Wedding banner ni kena bt ngan feeling & feeling aku pasai wedding ni dh kelaut...jdnya mmg bt asal siap ja sbb rushing ngan singboard lain plak...mmg aku tak tau nk bt mcm mana wedding banner yg ikut specifikasi bos aku tu, tambah~tambah masa yang dia bg pn cuma setengah hari ja...nk pilih kaler pn masaalah besaq gak...





#1


#2



Macam yang dijangka, dua banner diataih telah di reject serta merta...Bos aku siap cakap lg....


Designlah cantik cket untuk ank sya.....


T_____________T


Menusuk betoiii....



Jd, bertapalah aku depan pc sipotsedot ni nyiapkan design yg senonoh cket, photoshop aku takdak brushes,  so hajat nk letak background kerawang~kerawang tu kena baling jauh~jauh...jgn plak bos request nk kerawang~kerawang bagai...nnti msti aku bantah yg kerawang tu bt banner ni crowded...haha..dasarr..padahall..........





#3




#4




#5



Semua design ni belom confirm, bos pn belom tengok lg...aku dh menadah tangan ni mintak doa bg dia suka..




Babai!

4 ulasan:

rohayu osman berkata...

chantek.. mujur dah kawin.. lau idak boleh tmpah ngan u..

Nur Abu Bakar berkata...

Adehhh..tak cantek la yunk...simple sgt...

mama_saly berkata...

#5 yang cantik...ehee.. manis..
nasib dah kawin kalo tak........hihi..
berkenan juga..:)

^__^

Nur Abu Bakar berkata...

Bos pilih yg no3...pilih pn mcm pasrah jaa...haha..

nurabubakar.blogspot.com